Productie publicitara-litere volumetrice 3 D-bannere-meshuri-panouri publicitare-casete luminoase-afise-flyere-tablouri canvas-totemuri

Posted: septembrie 12, 2018 in Uncategorized

*Realizam printuri de mari dimensiuni (autocolant printat, banner printat, mesh printat), precum si printuri indoor si outdoor (autocolant printat, banner printat, mesh printat, backlit banner printat, backlit film printat, print afise, print canvas).
*Realizam autocolante personalizate, Print Autocolant Geam, Print Autocolant Removable, Autocolant Auto Printat, precum si Cutter plotter – Autocolant taiat si Print Folie Autocolanta Reflectorizanta.
*Putem realiza de asemenea printuri de afise mari de tipul WhiteBack, BlueBack, Hartie Foto, pentru campanii de promovare outdoor si indoor.
*Printul pe materiale rigide, numit si print UV pentru calitatea si durabilitatea sa, este alternativa mult mai eficienta la printul pe autocolant si colantarea acestuia pe diferite materiale.
*Fototapet decorativ personalizat la comanda. Fototapetul este printat la rezolutii mari iar printul este lavabil – rezistent la apa. Foto tapetul decorativ poate fi personalizat la comanda cu orice design dorit de dvs.
*Literele volumetrice reprezinta elemente de simnalistica publicitara de tip outdoor sau indoor, caracterizandu-se printr-o eleganta si un stil deosebit.  Va punem la dispozitie litere volumetrice realizate intr-un mod extrem de profesionist si la cele mai avantajoase preturi de pe piata.
*Totemurile publicitare impresionante si de cea mai inalta calitate, acestea reprezentand una dintre cele mai bune metode prin care se poate promova un sediu sau o cladire, in special cele care sunt amplasate in zonele ce au un trafic intens.Totemurile publicitare sunt produse publicitare de semnalistica outdoor si indoor, sunt luminoase si neluminoase.
*Casetele luminoase reprezinta in prezent, metoda perfecta pentru toate companiile care doresc sa realizeze publicitate, sa comunice propriul brand sau care doresc sa impresioneze intr-un mod cu totul deosebit.
*Tablouri canvas

Printurile pe canvas se fac la calitate foarte mare.Tablourile canvas rezultate sunt foarte calitative.

 

Lasă un comentariu