http://www.florysdesignevents.ro/bannere-publicitare-Cluj-meshuri-Cluj-roll-up-Cluj-indoor-outdoor-printing-cluj/

Posted: noiembrie 8, 2018 in Uncategorized

Productie Bannere/ Productie Meshuri/ Productie Roll-up
 1. Print Banner ( orice dimensiune) realizat prin imprimarea la o rezolutie inalta cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).
Avantajele unei publicitati realizate prin bannere personalizate publicitare este de impact, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp ; bannerele stradale rezista  la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.
Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere…etc
Realizam si printuri de dimensiuni mari, dintr-o singura bucata.
 2. Mesh-ul este un print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.
Material perforat compus dintr-o tesãturã de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele pãrti.
Mesh-urile  se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele).
Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului,  mesh-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari, sunt perforate pentru permite vantul sa treaca prin ele.
 
3. Roll-up, X-Spider, Pop-up Spider -sisteme expozitionale
-sistem metalic+geanta de transport inclusa
-décor print de inalta calitate
Roll-up banner | ROLL UP | Rollup display | Banner-up systems | Sisteme de afisare retractabile | Sisteme expozitionale tip rollup banner
 
 
Canvas este o pânză specială de printat, asemănătoare cu pânza pentru pictură. Printul canvas se montează pe un suport, rezultând un tablou canvas ce nu are nevoie de ramă pentru a fi pus pe perete, sau poate fi folosit pentru realizarea de bannere, afișe, meshuri, postere, etc.
 

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate pe email.

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs.( nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe mail : contact.florysdesignevents@gmail.com.

Lasă un comentariu