http://www.florysdesignevents.ro/flyere-cluj-pliante-Cluj-flyere-ieftine-Cluj-pliante-iftine-Cluj-fluturasi-ieftini-Cluj-tipar-offset-si-digital-Cluj-tipar-brosuri-ieftine-tipar-cataloage-ieftine-mape-de-prezentare-Cluj/

Posted: noiembrie 8, 2018 in Uncategorized

Printam flyere , pliante si postere
Pliantele, Flyerele , posterele si mapele oferite de noi, sunt tiparite offset (nu digital), dar la cerere, realizam si digital.
Formate uzuale flyere
Flyere si pliantele reprezinta cea mai ieftina metoda de promovare a unei afaceri. Tiparim pliante si flyere de calitate si la cele mai bune preturi!
Flyer 1/3 din A4 (99*210 mm)
Flyer A6 (105/148 mm)
Flyer A5 (148*210 mm)
Flyer A4 (210*297 mm)

Formate uzuale pliante

  • – A4 pliat in 3 la format finit 21×10 cm
  • – A4 pliat in 2 la format
    finit 21×15 cm
  • – A3 pliat in 2 la format finit 21×30 cm

INFO: De retinut faptul ca diferenta esentiala intre flyere si pliante, este aceea ca pliantele se pliaza de la un format mai mare catre unul mai mic, de aici si denumirea lor de pliante.

Realizam postere, brosuri , reviste, cataloage de prezentare-dimensiunea si nr. de pagini conform necesitatii dvs.

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica flyerelor, pliantelor, brosurilor, fluturasi, cataloagelor,etc

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs.( nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica,  etc.)  direct pe mail : contact.florysdesignevents@gmail.com.

 

Lasă un comentariu