http://www.florysdesignevents.ro/litere-volumetrice-Cluj-reclame-luminoase-Cluj-litere-volumetrice-cu-led-Cluj-litere-volumetrice-din-polistiren-cluj-litere-volumetrice-luminoase-Cluj/

Posted: noiembrie 8, 2018 in Uncategorized

 Literele volumetrice 3D reprezinta elemente de simnalistica publicitara de tip outdoor sau indoor, caracterizandu-se printr-o eleganta si un stil deosebit. Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase, pentru outdoor sau indoor.  Va punem la dispozitie litere volumetrice realizate intr-un mod extrem de profesionist si la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Producem Litere volumetrice fara iluminare :

– litere volumetrice polistiren extrudat sau expandat – au greutate redusa, aspect deosebit, rezistenta buna in timp,montaj facil si cel mai bun pret pentru volumetrie
– litere volumetrice din komatex/pvc/forex/plastic
– litere volumetrice din plexiglass
– figuri 3D polistiren
– alte materiale
Producem Litere volumetrice cu iluminare
-cu iluminare tip halou din spate
-BOX Letter, cu iluminare led din interior
Literele volumetrice 3D se pot amplasa la exterior pe fatada unei cladiri, pe suport metalic  sau deasupra cladirii.  Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite, dar si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.
Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.
Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs.( nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe mail : contact.florysdesignevents@gmail.com.

Lasă un comentariu